Lukijalta Lukijalta

Valtakunnassa kaikki hyvin?

Kumpi lienee saanut enempi huomiota, presidentinvaalit vai pandapariskunta? Tylsät vaalit ovat tulossa, kun jo etukäteen ihmiset näyttävät luovuttaneen paikan istuvalle presidentille.

Seurattuani presidenttiehdokkaiden vaalipuheita ja haastatteluja tulin siihen tulokseen, että jos jokaisen ehdokkaan puheesta ja lupauksista voisi ottaa parhaat palat ja sitten kloonata niistä ehdokkaan, niin siten saisimme parhaan mahdollisen presidenttiainesta omaavan henkilön.

Vaalit ilman reilua kamppailua eivät ainakaan minua kiinnosta ja ääntenlaskennan jälkeen vasta tiedetään seuraava presidentti, joten toivon pöhinää pönttöön.

Presidentin ei jatkossa tarvitse hoitaa diplomaattisia suhteita Kiinaan, kun pandat on valjastettu hoitamaan se puoli. ”Suomi nousuun pandapariskunnan avulla” on tällä hetkellä sopiva slogan, pandat on laitettu paljon vartijaksi.

Työllistäväthän nämä pandat nyt suuren joukon ihmisiä, joten aktiivimallin ajoitus osui kohdilleen, lisäksi ne pelastavat Suomen imagon, kun jäi se Guggenheim rakentamatta. Minä tosin säälin näitä vankeudessa olevia eläimiä, jotka kiikutettiin monen tuhannen kilometrin päästä luontaisilta elinsijoiltaan tänne ihmisten pällisteltäväksi.

Onneksi pandojen ei tarvitse mennä leipäjonoon, kun bambut tuodaan ulkomailta lentokoneilla. Olemme Suomessa tottuneet pyryyn ja lumeen joten ilmastonmuutoksesta huolimatta meillä on nyt Pyry ja Lumi.

Kinnulan torilla kuultua: ”Urpilaisesta tuli kiltti kun hän sai kilttikankaan”.

Toini Hämäläinen
Saarensalmi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>