Pääkirjoitus Heikki Jämsén

Messut antaa tilan paikallisten tuotteiden esiinmarssille

Elämää maaseudulla -messut täyttää Putaanvirran koulukeskuksen viikonloppuna.

Asiakkaita lähestyy tuotteitaan ja toimintaansa esittelemällä yli sadan näytteilleasettajan joukko. Mukaan on lähtenyt edustava joukko lähialueen yrityksiä ja yhdistyksiä.

Toivottavasti mahdollisimman moni messuilla kävijä saa vatsansa täyteen ja suunsa makeaksi pihtiputaalaisilla tuotteilla. Pihtiputaan Mummo antaa nimittäin markkina-apua kahdelle paikalliselle messuilla julkistettavalle uutuustuotteelle, Pihtiputaan Mummon hunajalle ja Mummon Kahvikeksille.

Hunajan takaa löytyy jo 1980-luvun alussa Alvajärvellä toimintansa aloittanut Mesimäen Hunajatarhat ja sen neuvokas yrittäjä Kaija Tunkkari. Pihtipudas kuuluu ilmanlaadultaan maan puhtaimpiin alueisiin ja sopii siksi hyvin luomuhunajan ja erikoishunajien tuotantoon. Mehiläistarhauksen lisäksi Kaija Tunkkari on alan tunnustettu puolestapuhuja ja uusien tarhaajien kouluttaja.

Mummon Kahvikeksin kehittäjä on Muurasjärvellä pihtiputaalaisesta luomumaidosta italialaistyyppistä jäätelöä valmistava Liisankankaan Jäätelö. Liisankankaan herkkuja löytyy kesän tultua monelta paikkakunnalta Keski-Suomessa ja Pohjanmaalla, mutta myös Tampereen seudulla ja Etelä-Suomen tapahtumissa Kotkan Meripäiviä myöten. Hatunnoston arvoinen suoritus.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>