Lukijalta Lukijalta

Kanaset kokoontuvat Korppisilla ja Jämsénit Laukaassa

Kanasten suvun kesätapaaminen pidetään sunnuntaina 8. heinäkuuta Korppisten Kylätalolla Pihtiputaalla. Jämsénien suku kokoontuu Laukaan Peurungassa sunnuntaina 15. heinäkuuta.

Tapahtuma aloitetaan klo 11 kahvittelulla ja puheohjelman puolelle päästään klo 12. Ruokailu on puheohjelman jälkeen hinta on aikuisilta 20 euroa (lapsilta vähemmän). Ruokana on varrasporsas lisukkeineen. Pelkän kahvin ja leivän hinta on 5 euroa, jos ei osallistu ruokailuun.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 1. heinäkuuta. Silloin pitää myös ilmoittaa mahdolliset erikoisruokavaliotoiveet.

Ilmoittautumiset ottaa vastaan Juha Jauhiainen: sähköpostissa osoitteella juha.sa.jauhiainen@gmail.com tai puhelimitse 0405940881.

Jämsénien suku kokoontuu Peurungassa Laukaassa.
Jämsén-sukuseuran sukutapaamisen ja -kokouksen pääteemana on tänä vuonna DNA-testien hyödyntäminen sukututkimuksessa. Aiheesta esitelmöi laukaalainen sukututkija Hannu Tawast.
Jämsén-sukuseuran kahdeksas sukutapaaminen ja -kokous pidetään sunnuntaina 15. heinäkuuta Kylpylähotelli Peurungassa Laukaassa.

Tapaamiseen ilmoittaudutaan 15.6. mennessä maksamalla sukuseuran tilille FI68 1055 3500 0478 53 aikuisilta 35 euron ja 4-12-vuotiailta lapsilta 20 euron osallistumismaksu. Hintaan sisältyvät lounas, iltapäiväkahvi ja ohjelma.

Sukutapaamisen tarkempi ohjelma löytyy sivulta www.jamsen-sukuseura.fi/ajankohtaista

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>