Viihde Juha Kivinen

Muinaisnuorison kinkereillä rokattiin kymmenettä kertaa

Muinaisnuorison kinkereitä vietettiin Muurasjärvellä lauantaina kymmenettä kertaa. Rokkitapahtuman puuhamiehenä toimiva kitaravelho Risto Turpeinen muisteli, että ajatuksena oli järjestää kinkerit vain yhden kerran, mutta tapana on, että mopo lähtee käsistä.

– Ekalla kerralla meitä syytettiin ikärasisimista, kun mukaan oli kutsuttu vain 1970-75 syntyneitä, eli meitä oli vanha kaveriporukka. Muita rupesi heti kiinnostamaan, että mikä juttu tämä on.

– Ollaan kuitenkin pidetty tämä sillä lailla pienenä, ettei mene ihan mahdottomaksi, koska meillä on pienet resurssit. Talkooporukkaa on tosi vähän.

Enimmillään Harjulinnassa on ollut noin 350 rokkaajaa. Pari vuotta sitten suunniteltiin tapahtuman laajentamista urheilukentän puolelle, mutta se päätettiin unohtaa, kun Elämäjärvelle tuli RiihiRock.

Ohjelmistossa on pyritty noudattamaan linjaa, että bändeissä on ollut joku Muurasjärveen sitova juttu. Vanhoista muurasjärveläisistä koostuvassa Feenix Bandissä sitä on kaikkein eniten.

Risto Turpeinen ja Timo Karhu ovat kantaneet päävastuun järjestelyistä. Ulla Lehtonen ja Tiina Karhu ovat olleet myös mukana, mutta he asuvat muualla ja järjesteleminen on sieltä käsin hankalampaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>