Lukijalta Lukijalta

Hajoita ja pyri hallitsemaan Kinnulan hirvenmetsästystä

Hajoita ja pyri hallitsemaan Kinnulan hirvenmetsästystä. Vuosien saatossa on Kinnulassa jakautunut ja hajonnut toimivia metsästysseuroja.

Tietyllä alueella aiheut-taja on kulminointunut tunnettuun suuntaan. Kotiseudun Sanomissa oli uhriutumiskirjoitus, kuinka Kinnulan kaikki muut seurat ovat estäneet vihtapurolaisten metsälle pääsyn.

Jääjoella oli toimiva seura, kunnes tapahtui Vihtapuron pamaus. Tämän seurauksena metsästysalueet pirstaloituivat ja hirvenmetsästys hankaloitui.

Maanomistajilla on oikeus menetellä maittensa suhteen kuten haluavat. Metsästysseurat eivät voi siihen vaikuttaa. Suuri kiitos maanomistajille, jotka vuokraamalla maansa mahdollistavat metsästysharrastuksen.

Jos metsästysmaiden vuokrauksella on tarkoitus hajoittaa toimiva seura, jota edistetään perättömillä juoruilla, huhuilla ja valheilla, on siinä loukattu osin myös maanvuokraajia.

Kinnulan yhteisluvassa on useita seuroja osakkaana ja toiminta sujuu hienosti. Kenties yhteislupaan ei haluttu riidankylväjiä?

Hirvilupien saanti edellyttää yhtenäistä tuhannen hehtaarin metsästysaluetta tai yhteistyötä naapuriseuran tai naapuriseurojen kanssa.

Vihtapurolaiset! Tulkaa pois siltä omalta mukaavuusalueeltanne ja selvittäkää todelliset tapahtumat sekä faktat tapahtumista ja kyseenalaistakaa taho, joka tämän on aiheuttanut.

Naapuriseurat

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>