Lukijalta Lukijalta

Aurausviitat ovat tärkeitä, joten jättäkää ne rauhaan

Pihtiputaan taajamassa on esiintynyt huolestuttavan paljon katujen ja teiden varsilta pois revittyjä ja pois heiteltyjä aurausviittoja, sekä oranssisia heijastinteipeillä varustettuja että puisia viittoja.

Aurausviitat on tarkoitettu turvaamaan kulkuamme ja auttamaan aurausmiehiä talven yli. Tiedossa on, että ajattelemattomat lapset ovat olleet näitä paikoiltaan pois heittelemässä ja jättämässä ajoradoille.

Hyvät vanhemmat, terottakaa lapsille, että aurausviitat ovat tärkeitä tiennäyttäjiä meille kaikille. Annetaan niiden aina olla paikoillaan, niiden pystytys ja paikoilleen asennus on aina kova ja tärkeä työ. Meillä kaikilla on oikeus turvalliseen matkantekoon, menimme mihin hyvänsä.

Jos ja kun huomaamme ja näemme tälläista tihutyötä tapahtuvan, velvollisuutemme on puuttua siihen välittömästi, mutta rakentavalla asenteella. Pidetään silmät, tiet ja kadut auki. Talvellakin.

Auramiehet kiittävät

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>