Lukijalta Lukijalta

Missä ovat luvatut hyvät puhelinyhteydet?

Mitä tarkoittanevat luvatut hyvät dna/telia -yhteydet, kuten mainoksissa kerrotaan?

Tämä alkaa jo tuntumaan todella kovasti kuluttaja-asiamiehen asialle!

Monta puheluyritystä olen joutunut selittelemään virallisia asioita hoitaessani olemattomien yhteyksien vuoksi. Puhelut eivät vain mene läpi.

Tämä päivän Suomessa pitäisi puhelinyheyksien pelata hyvin joka kylällä, kuten kaupungeissakin, maakuntiin katsomatta. Ihan vain turvallisuuden takia sekä virallisten asioiden hoitojen vuoksi.

Nyt varmaan ajattelet, että oliko pakko muuttaa ”korpeen”.
Vastaan siihen ajatukseesi, että oli! Oman viihtyvyydenkin vuoksi!

Useilta asukkailta kuulee, että usein kännykässä lukee ”vain hätäpuhelut” tai ”ei yhteyttä”. Kyllä palautetta operaattoreille on laitettu sekä vastauksia saatu:
Teidän alueella ei ole 4g-verkkoa, ja olette niin kutsutulla katvealueella. Operaattoreista riippumatta. Koska ei ole palautteita tullut kuin muutamia ja harvakseltaan, ei silloin ole kiirre korjata yhteysongelmia.

Suosittelenkin teille, hyvät ystävät, laittamaan huonoista yhteyksistä palautteita omalle operaattorillenne, jotta myös me maalla asuvat saisimme paremmat yhteydet!
Toki valokuituverkko toimii moitteetta (ei kuulemma sekään kaikilla) ja netti pelaa, mutta ne kännykkäyhteydet eivät toimi!

Olemmehan veronmaksajia, ja hyvät kännykkäyhteydet kuuluvat kaikille, myös peräkylille!

Kaisu Luokkanen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>