Uutiset Heikki Jämsén

Matin ja Liisan Asema tulossa Niemenharjun yrittäjäksi

Niemenharjun Matkailukeskuksen yritysjärjestelyjä käsitellään Pihtiputaan kunnanvaltuustossa maanantai-iltana.

Ehdolla matkailukeskuksen uudeksi yrittäjäksi on Matin ja Liisan Asema Oy Lapinlahdelta. Yrityksen kanssa on valmisteltu viiden vuoden määräaikainen vuokrasopimus, joka sisältää osto-option vuokra-ajan päättyessä.

Kunnan rakennuttamissa ja omistamissa Kiinteistö Oy Niemenharjun tiloissa vuokralla ollut Niemenharjun Matkailukeskus Oy jätti Keski-Suomen käräjäoikeudelle yrityssaneeraushakemuksen jo viime toukokuussa. Yhtiön vaikean taloustilanteen vuoksi kunta ja Witas Oy ovat hakeneet matkailukeskukseen uutta yrittäjää.

Matin ja Liisan Asema aikoo kohentaa matkailukeskuksen ilmettä ja uusia tarjottaviin elintarvikkeisiin liittyvä linjasto niin, että se mahdollistaa laajemman tarjonnan. Myös myynti- ja asiakaspaikat järjestellään uudelleen.

Yritys työllistää suunnilleen sama määrä henkilöstöä kuin nyt, mutta jatkossa Niemenharju aiotaan muuttaa läpi vuorokauden avoinna olevaksi asemaksi, jolloin työvoiman tarve kasvaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>