Yleinen (muokattu 10.9.2021) Heikki Jämsén

Sivistysjohtajan vaihtuminen viivästytti päätöksentekoa

Kinnulan kunta sai Aluehallintovirastolta huomautuksen viivyttelystä koulukuljetusten päätöksenteossa. Entinen kunnanjohtaja Pekka Kanervio, kunnansihteeri Marja Lehtonen ja Kinnulan sivistyslautakunta, saivat aluehallintovirastolta huomautuksen, että tulevaisuudessa koulukuljetushakemusten käsittely ja päätöksenteko on tehtävä lain mukaisesti ja ilman aiheetonta viivytystä.

Kunnan tulee ottaa hakijaan oma-aloitteisesti yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja tehdä päätös viivytyksettä, jotta hakijoilla on mahdollisuus hakea muutosta ennen koulujen alkua. Kunnanjohtajan mukaan päätös viivästyi sivistysjohtajan vaihdoksen ja kesälomien vuoksi. Asiasta kertoi ensin Keskisuomalainen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>