Urheilu Juha Kivinen

MJK:lle tappio viimeisellä minuutilla

Juho Jauhiainen laukoo kohti Äänekosken Huiman maalia. Vasemmalla MJK:n Pekka Laulumaa.

Muholan Jalkapallokerho kärsi perjantaina kirvelevän tappion maalein 1-2 (1-1) Äänekosken Huimalle Keski-Suomen Seiskassa. MJK hallitsi valtaosaa ottelusta, mutta Huimalle tuomittu rangaistuspotku viimeisellä minuutilla toi voiton vieraille.

Huima meni johtoon jo yhdeksännellä minuutilla, kun  Hussein Heydari tökkäsi pallon verkkoon. MJK:n ukrainalaisvahvistus Mykhailo Khomenko tasoitti pelin viisi minuuttia myöhemmin.

MJK oli mennä johtoon vain viisi minuuttia ennen pelin loppua, mutta Akseli Piggin veto osui tolppaan ja Huiman maalivahti Jerry Viik sai kauhottua pallon käsiinsä maaliviivalta.

Syysilta alkoi pahasti tummentua ottelun toisella jaksolla eikä peliä olisi voitu pelatakaan paljon pitempään pimeyden takia.

MJK ehdotti alkamisajan siirtämistä puolta tuntia aiemmaksi kello 18.30:een, mutta Huima ei suostunut, koska joukkueessa on paljon Jyväskylässä opiskelevia pelaajia, jotka eivät olisi ehtineet ajoissa paikalle.

MJK on saanut loppukauden peleihin vahvistukseksi kolme ukrainalaista: Khomenkon lisäksi Viacheslav Haidain ja maalivahti Ruslan Hordashin. He ovat työskennelleet Kinnulassa metsänraivuussa ja kaivanneet vapaa-ajaksi tekemistä, jota sattui löytymään jalkapallokentältä.

MJK:lla on muutenkin pelaajia suorastaan ruhtinaallisesti verrattuna takavuosien vaikeuksiin, jolloin miehet jättivät jopa yhden kauden väliin sarjapeleistä. Seuran junnutuotanto on alkanut kantaa hedelmää, sillä Huimaa vastaan kentällä kävi jo kahdeksan omaa junioria.

Seiska typistyi lopulta vain neljän joukkueen sarjaksi, sillä Keuruun Pallon ja Joutsan Seudun Pallon kakkosjoukkueet luovuttivat kesken kaiken. MJK:n kausi päättyy ensi lauantaina kello 13, jolloin Muholan kentälle saapuu Jämsänkosken Ilveksen kakkosjoukkue. Silloin ei pimeys yllätä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>