Lukijalta (muokattu 11.9.2019) Lukijalta

LiigaPlokin äijäkerho haastaa…

LiigaPlokin pelaaja- ja valmentajahankinnat kaudelle 2019-2020 ovat kiinnostavia, joten sen myötä on lupa odottaa myös menestymistä.

Tuumailimme pihtiputaalaisessa äijäporukassa maailmaa kahvikuppi kourassa parannellessamme, että voisimme auttaa edes pieneltä osin tässä. Koko homman pyörittämiseen tarvitaan sen verran iso rahasumma, että päätimme työntää lusikkamme soppaan ja yrittää saada ainakin yhden pelaajan kustannuksiin merkittävää tukea.

Seurajohto piti ajatusta hyvänä ja aloimme miettiä toimintamalleja Salla Karhu -projektille.

Normaalin sponsorijoukon ulkopuolelta löysimme mukavasti uusia tukijoita. Päätaphtuma on Pihtiputaan syysmarkkinoilla sunnuntaina 6.10. kello 12. Silloin päälavalla järjestetään suuri Markkinahuutokaupa. Meklarina huseeraa viitasaarelainen monitaituri Jyrki Kemppainen eli yllätyksiä on luvassa.

Huudettava tavara ei ole rihkamaa, esimerkkeinä mm. käsin tehty mönkijän tai kelkan peräreki, kaksi autoa ja sora- ja sepelikuorma. Kari Jakari Leppänen myydään kahdeksi tunniksi joko Bobcatin kanssa tai ilman, Aimo Lohtander myydään tunniksi. Pirssikyyti kuuluu mukaan.

Huutaa voi myös Fenerkon tekemän kiinteistön lämpövuotokartoituksen, (arvo 350 e), Riitamon rengas- ja autohuollon öljypaketin ja paljon muita mielenkiintoisia löytöjä.

Samaan aikaan myydään tapahtuma-alueella myös arpoja runsaine ja hyvine palkintoineen. Niistä mainittakoon mm. 2 x 3 kk:n Keskisuomalainen, kaksi Pihtipudas-kirjaa, 10 lounaspakettia Niemenharjulle, tuotekasseja Sokkarilta jne.

Haastamme muita ottamaan tästä kopin. Ei muuta kuin porukka pystyyn. Yrittäkää lyödä paremmaksi.

Heikki Kananen

Jouni Arvola

Seppo Vainio

Seppo Kahilainen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>