Pääkirjoitus Heikki Jämsén

Kotiseudun Sanomat ilmestyy tavalla tai toisella

Kuukauden mittaiseksi ennustetun  postilakon perusteista voidaan keskustella, mutta kaikki ovat samaa mieltä siitä, että lakko hankaloittaa kohtuuttomasti ihmisten arkea. Kirjeet, paperilaskut, paketit ja päiväkannossa tuodut lehdet viivästyvät tai jäävät odottamaan sovun löytymistä. Lakon alkupäivät näyttävät riitaisilta. On todennäköistä, että lakkorintama laajenee muillekin aloille Postin työntekijöiden tukemiseksi.

Kotiseudun Sanomat on suunniteltu jaettavaksi lakon aikana poikkeusjärjestelyin. Jos suunnitelma toteutuu, lehti tulee lukijoille Pihtiputaalla ja Kinnulassa keskiviikkoisin tavallista aikaisemmin.

Kinnulassa lehti jaetaan osoitteettomana koko kunnan alueelle. Samoin toimitaan Pihtiputaalla. Kirkonkylän taajama-alueella lehti jaetaan postilaatikkoihin. Kylillä lehti jätetään heittolaatikkoihin, joista lukijat voivat sen hakea. Paikallislehti on jaossa myös toimituksessa.

Varsinaisen levikkialueen ulkopuolelle tilattujen lehtien jakelussa olemme Postin varassa. Tiedoksi myös muualla Suomessa tai ulkomailla asuville, että Kotiseudun Sanomien näköislehti on luettavissa osoitteessa www.kotiseudunsanomat.fi. Lukuoikeutta ei ole rajattu, joten tuoreimman Kotsarin lisäksi sivustolla voi tutustua aiemmin ilmestyneisiin paikallislehtiin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>