Uutiset Heikki Jämsén

Hanna Kankaanpää Kotiseudun Sanomien uudeksi päätoimittajaksi

Kotiseudun Sanomien päätoimittaja vaihtuu. Lehden toimittajana syksyllä 1980 aloittanut ja päätoimittajana vuodesta 1992 toiminut Heikki Jämsén jättää tehtävänsä 15. joulukuuta. Lehden julkaisutoimikunta valitsi tänään lehden uudeksi päätoimittajaksi Hanna Kankaanpään Sievistä.

Hanna Kankaanpää on toiminut Sieviläinen-lehden toimittajana ja viimeksi lehden päätoimittajana.

Hanna Kankaanpää on 36-vuotias toimittaja ja valokuvaaja.

– Olen  syntyjäni sieviläinen. En siis ole pihtiputaalainen tai kinnulalainen vielä, mutta paikallislehteä ei voi tehdä ulkopuolelta, joten tulevaisuudessa olen. Odotan innolla sukellusta paikalliseen arkeen ja yhteisöön, Hanna sanoo.

– Olen tehnyt uraani valokuvaajana ja toimittajana, viimeisen vuoden ajan olen ollut paikallislehti Sieviläisen päätoimittajana. Opiskelen myös työn ohessa liiketaloutta Centria-ammattikorkeakoulussa. Kesä on kulunut sujuvasti lomaillen ja markkinointiviestinnän parissa seikkaillen.

Vapaa-ajallaan Hanna liikkuu mielellään luonnossa ja puuhastelee koiraharrastusten parissa.

– Vielä viime vuonna olisin sanonut, että matkustelen ja käyn konserteissa, mutta nyt lienee viisainta odottaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Koronan vaikutuksesta on rauhallisista koti-illoista tullut vähän joka torpan harrastus, ja niin on käynyt täällä meilläkin.

– Tutustun ihmisiin helposti ja olen kiinnostunut ympäröivän maailman menosta. Minusta sanotaan, että olen helposti lähestyttävä ja sosiaalinen, joten haastan teitä tekemään ihmiskokeen ja toteamaan sen itse: tulkaa nykäisemään hihasta, kun kylänraitilla joulukuusta alkaen nähdään!

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>