koronavuosi, pääsiäinen, trullit, virpojat, virpominen (muokattu 24.3. 9:54) Hanna Kankaanpää

Virvon varvon videolla! Kotiseudun Sanomien virpomiskutsuun vastasivat kymmenet trullit

Pääsiäisen perinteisiin kuuluvaan virpomiseen piti jo toista vuotta peräkkäin keksiä vaihtoehtoisia tapoja, ovelta ovelle kiertäminen kun ei trulleillekaan ole korona-aikaan toivottavaa. Pääsiäisiloa voi kuitenkin jakaa monella tavalla.

Kotiseudun Sanomien Palmusunnuntain videovirpomiskutsuun vastasi peräti 14 trullipoppoota, ja lisäksi saimme mitä mainioimpia kuvia pääsiäisen viettoon liittyen. Kuvia julkaistaan tämän viikon Kotiseudun Sanomien paperisessa lehdessä, mutta videoita pääsette katsomaan jo nyt. Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>