Uutiset Juha Kivinen

Hyvää vointia ja mieltä Kinnulan naisten päivästä

Koulukeskuksen salin täydeltä oli saatu esittelypöytiä Suomenselän kansalaisopiston ja Kinnulan kirjaston järjestämään Päivä sinulle, nainen -tapahtumaan.

Kinnulalainen Minna Meriläinen esitteli palvelujaan Mincura-yrityksensä osastolla. Hän on tehnyt hierontaa vuodesta 2013 ja kolmen vuoden ajan perinteistä jäsenkorjausta sekä Baby balance -vauvahierontaa. Nyt hänelle on tulossa vielä lymfakiertoon perustuva Detox -jalkakylpyhoito. Kehoon johdetaan heikkosähkövirtaa ja sitä kautta saadaan huonot solut liikkeelle ja kehoa puhdistetaan jalkapohjien kautta.

– Olen käynyt alun perin klassisen hieronnan koulutuksen, mutta olen muuttanut vähän hierontatyyliä. Seassa on urheiluhierontaa ja perinteisen jäsenkorjauksen hierontaa. Huomattavasti pehmeämmillä otteilla sekoitan oppeja, Minna Meriläinen kertoi.

Asiakkaat ovat löytäneet hyvin Mincuran palvelut.

– Puskaradio on toiminut, vaikka en ole ennen mainostanut missään. Pari päivää kuukaudessa käyn Kokkolassa. Siskot ovat saaneet minut sinne houkuteltua ja hommanneet asiakaskunnan.  

Minna Meriläisellä oli selkäongelmia, joihin ei tuntunut löytyvän apua oikein mistään.

– Lähdin kokeilemaan eri keinoja, ja sieltä löysin perinteisen jäsenkorjauksen. Hierontaa tein ensin sivutoimisena, kun olin töissä Viitasaaren apteekissa. Viitisen vuotta olen tehnyt päätyönä. Ei tarvitse ajaa jatkuvasti Viitasaarelle ja saan tehdä töitä perheen hoidon ohessa. Viisitoista vuotta ajelin, ja tuon maiseman ehti jo nähdä.

Erilaiset hoidot ja niiden tarve tuntuvat vain lisääntyvän. Minna Meriläinen on itsekin huomannut. kuinka päätetyöskentely on staattista.

– Vaikka niskoja kuinka yrittää venytellä päivän aikana, niin ei tahdo auttaa. Ja jos ihmiset lähtevät kuntoilemaan, muistetaanko venytellä? Meneekö välillä ylikin ja ollaan sen takia jumissa?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>