lemmikki, löytöeläimet (muokattu 9.12.2022) Hanna Kankaanpää

Kadonneen kissan löytymisestä luvataan 200 euron palkkio

Kotiinsa Pohjois-Norjaan matkalla ollutta perhettä kohtasi suru, kun perheen lemmikkikissa pääsi karkuteille Elämäjärvellä elokuun loppupuolella. Tieto kadonneesta kissasta kantautui Virpi Ihalaiselle, joka on aktiivisesti pyrkinyt etsimään kissaa katoamispaikan lähialueilta. Lukuisista yrityksistä huolimatta kissaa ei ole löytynyt.

– Huoli kissasta on kova, koska kelit kylmenevät. Nyt olisi erityisen tärkeää pitää silmät auki Elämäjärvellä, Ihalainen kertoo.

Todennäköisesti muutaman kuukauden ajan reissussa ollut kissa on pelokas, joten sitä ei kannata lähestyä. Ruokaa kannattaa jättää tarjolle, mikäli on outoja kissan jälkiä nurkilla. Kissaa on jo yritetty loukuttaa, kameraa ja ruokaa on pidetty eri paikoissa ja lappuja jaettu katoamisalueen postilaatikoihin. On mahdollista, että kissa on jäänyt auton alle tai ilveksen saaliiksi.

Kissa on harmaaraidallinen, ja selässä on selkeät, mustanharmaat juovat. Kissalla ei ollut katoamishetkellä pantaa. Kissan löytämiseen johtavasta vihjeestä on luvattu 200 euron palkkio. Havainnot voi soittaa suoraan Virpi Ihalaiselle numeroon 0400 645 819.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>