Hubteekki, Pihtipudas Kotiseudun Sanomat

Uutta virtaa verkostoihin – Etätyökeskus HUBteekin toiminta jatkuu

Keski-Suomen liitto on myöntänyt 149 384 euroa rahoitusta HUBteekki 2.0 – Uutta virtaa verkostoihin -hankkeeseen alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen määrärahasta (AKKE). Lisäksi hankkeen investoinneille on myönnetty erillinen 54 600 euron AKKE-rahoitus. Hanke jatkuu vuoden 2024 loppuun saakka.

Tavoitteena on vahvistaa pohjoisen Keski-Suomen yritysten innovaatiotoimintaa sekä edistää verkostoyhteistyötä yrityksien sekä oppi- ja tutkimuslaitosten välillä. Etätyökeskus HUBteekista kehitetään monipaikkaisen innovaatiotoiminnan keskus, jonka palvelut mahdollistavat yrityksille oppilaitosten tuottaman tuoreimman tiedon hyödyntämisen käytännössä.

Pihtiputaan kunta etsii hankkeeseen kokoaikaista projektipäällikköä kahden vuoden työsuhteeseen.