Pihtipudas Juha Kivinen

Sydänkahvilasta vertaistukea sekä vinkkejä terveyteen ja hyvinvointiin

Pihtiputaan etätyökeskus Hubteekissa järjestetään kaikille avoin Sydänkahvila kerran kuukaudessa tammikuusta toukokuulle saakka. Vuoden ensimmäinen kahvila on ensi viikon tiistaina 24.1 kello 13- 14 ja silloin keskustellaan kolesterolista.

Sydänkahvilassa on mahdollista saada tietoa ja omahoitotaitoja sydänterveyden edistämiseksi, vinkkejä hyvinvointiin sekä vertaistukea samojen asioiden äärellä pohtivien kanssa.  Toiminnalla halutaan tarjoa myös mukava yhteisöllinen kokemus. Yhteisöllisyydellä on tutkimusten mukaan todettu olevan myönteisiä terveysvaikutuksia.

– Haluamme tarjota helpon matalan kynnyksen paikan tulla oppimaan uutta ja keskustelemaan sydänterveyteen liittyvistä asioista, sairaanhoitaja ja vertaistoiminnan kehittäjä Emmiina Vertanen Keski-Suomen Sydänpiiristä kertoo.

Sydänkahvila kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin. Seuraavat päivät ovat 14.2, 14.3, 11.4 ja 9.5. Ota päivämäärät talteen ja tule mukaan. Lisätietoja: https://sydan.fi/keskisuomi/yhdistyksille/

Sydänkahvilan toteuttaa Pihtiputaan sydänyhdistys yhteistyössä Keski-Suomen Sydänpiiri ry:n kanssa.