lukijalta Hanna Kankaanpää

Lukijalta: Herkkuja omasta maasta -tapahtuma Muurasjärvellä

Opastin lapsiani ajamaan tien oikeaa laitaa, sillä mutkittelu oli heistä liian hauskaa. Oli lauantaiaamu klo 10 ja olimme reippaina pyöräilemässä sopivan mittaista, viiden kilometrin lenkkiä. Sinä päivänä 2.9. Muurasjärven kylässä oli mielenkiintoinen tapahtuma, josta emme halunneet jäädä paitsi. Pyöräiltyämme kilometrin verran meitä jäi ilokseni jututtamaan myös mies, joka oli tullut tapahtumaan kauempaa, ei ollut paikallisia. Hienoa, sana oli kiirinyt, ajattelin. Muurasjärvellä vietettiin MTK:n ja paikallisten yhdistysten järjestämää tapahtumaa nimeltään ”Herkkuja omasta maasta”. 

Hei! Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä artikkeli on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>