palveluverkko Hanna Kankaanpää

Pihtiputaalta kovaa palautetta hyvinvointialueelle: ”Keksikää sulkemiselle joku toinen tekosyy!”

Hyvinvointialueen palveluverkkosuunnitelman viimeinen esittelytilaisuus torstaina Pihtiputaalla sai kuulijat liikkeelle. Reippaat kaksi tuntia kestäneen tilaisuuden ensimmäinen puolikas kuultiin viranhaltijoiden näkemyksiä ja perusteluita, jonka jälkeen yleisö kysymyksineen ja kommentteineen pääsi ääneen. Virkamiehet pyrkivät vakuuttamaan, että jatkossakin kaikille keskisuomalaisille tarjotaan riittävät terveyspalvelut. Pihtiputaalaisyleisö ei kuitenkaan selvitystä sellaisenaan niellyt.

Hei! Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä artikkeli on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.