Sata vuotta täyttänyt Pihtiputaan Tuisku ei saanut syntymäpäivälahjaksi mitaleita isännöimistään veteraanien SM-hiihdoista. Mitaleitakin parempi lahja taisi kuitenkin olla osanottajilta tullut kehujen tulva. Kaukosen Revontulia edustanut Heikki Huilaja kuvaili kisojen sujuneen ”sopivan asiallisessa, mutta inhimillisen leppoisassa hengessä”.

— Kisat ovat menneet hienosti. Koulukeskuksen alue on olosuhteiltaan loistava kilpailujen järjestämiseen. Yleisseuran järjestelyt toimivat, kun jaostojen yhteistyöllä saadaan koolle enemmän talkooväkeä kuin lajin erikoisseura saisi, Suomen Hiihtoliiton tervehdyksen SM-hiihtoihin tuonut Pertti Törmi kiitteli.

Kilpailunjohtaja Martti Kuha oli yhtä hymyä.

— On mennyt suorastaan paremmin kuin oli odotettavissa. Kilpailijat ovat olleet erittäin tyytyväisiä ja hämmästelleet, että kaikki on niin tip top, ladutkin aivan huippukunnossa.

Priimaladuista oli kiittäminen kunnan uutta latukonetta.

— Latukoneen käyttäjä ei ole paljon nukkunut, kun kolmelta yöllä on pitänyt lähteä töihin, Kuha tuumasi.

Tuiskun taloutta saadaan paikattua isojen kisojen järjestelyillä, kun Niemenharjun lavan tanssitoiminnastakaan ei saada enää tuottoa.

— Hiihtoliiton päällikkö sanoikin, että ei muuta kuin hakemaan entistä isompia porkkanoita. Olen puhunut jo kauan omalle porukalle, että jos teitä on nyt töissä 50-60 henkeä, niin löytyisikö kaksisataa ihmistä. Silloin voisimme hakea Hopeasomman loppukilpailua, mikä tietäisi paikkakunnalle kahtatuhatta vierasta kolmeksi-neljäksi päiväksi, Martti Kuha kertoi.

Hiihtoliitosta esitettiin, että jos Tuisku lähtee hakemaan ensi vuoden finaalia, järjestämisoikeudet voisi saada jo seuraavana vuonna. Martti Kuhan mielestä juniorihiihtäjien mestaruuskilpailut olisivat hyvä talvipiriste Pihtiputaalle.