Viihde Niina Luomala

Merirosvonäytelmä jännitti ja nauratti Jukolassa

Apua, merirosvoja! -näytelmä keräsi sunnuntaina Jukolaan salintäydeltä lapsia ja aikuisia. Mauri Kunnaksen teokseen löyhästi pohjautuvassa näyetlmässä seikkailivat Pikku-Pete ja Törky-Tomi, jota joutuivat merelliseen seikkailuun löydettyään pullopostia. 

Myös ympäristöasiat tulivat hienotunteisesti esiin merirosvolaivalle sijoittuvassa esityksessä.

— Mun mielestä on hyvä, että kun tehdään teatteria niin on joku sanomakin, muun muassa Pikku-Peteä näytellyt Sami Markus toteaa.

Turkulaisen Linnateatterin näytelmä on kiertänyt Suomea syyskuusta lähtien. Wiitaunionin kulttuuritoimenjohtaja Jorma Rihto muistelee, että Pihtiputaalla Linnateatteria on nähty jo viitenä vuonna, koska ryhmällä on niin ammattimainen ote.

— Varsinkin nämä Kunnaksen teoksiin perustuvat ovat hirveän hyviä, Rihto sanoo. 

Toinen näytelmän esiintyjistä oli Jussi Helminen, joka oli Pihtiputaalla kolmatta kertaa. Keikka oli jälleen hyvä. 

— Täällä vastaanotto on välittömämpi kuin jossain etelämmässä.

Eskarilaisten Riikan ja Ellan mielestä esitys oli tosi hyvä. Tytöt ovat yhtä mieltä siitä, mikä esityksessä oli parasta.

— Se iso merenneito, kun se pelleili, Riikka ja Ella toteavat. Palvelukeskus Kaski oli sponsoroinut eskareille liput näytelmään.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>