Uutiset Heikki Jämsén

Luonto näytti mahtinsa Lossivuoren tontti-illassa

Vettä satoi Lossivuorella torstaina maahan asti, kun keväällä Saarensalmen loma-alueen markkinointikohteekseen ottanut Asunto Björndahl esitteli Lossivuoren tontteja kiinnostuneille.

Lossivuoreen pääsi tutustumaan veneellä Kivijärven puolelta. Niin tekivät myös kokkolalaiset Carola ja Kalle Myllykangas. Veneretkelle osui raju sadekuuro, joka kasteli pariskunnan perinpohjin. Kiinnostus Lossivuorta kohtaan ei kuitenkaan sulanut.

— Meillä on kolme paikkaa mihin sukulaisten kanssa mennä, mutta ne ovat tulleet ahtaiksi viisilapsiselle perheelle. Pitää löytää paikka, mihin voi mennä lasten kanssa.

Kunta teki alueen kaavoituksen jälkeen Lossivuorelle asvaltoidut tiet, katuvalot, vesijohdon ja viemärin sekä kiinteät tietoliikenneyhteydet. Kalle Myllykangas sanoo, että niillä on pitemmän päälle iso merkitys, mutta tontin ostopäätökseen vaaditaan muutakin.

— Kaiken pitää olla kohdallaan. Isoja asioita ovat paikka, oma ranta ja se mikä on etäisyys kotoa.

Kiinteistönvälittäjä Kaj Björndahl lähestyi kuntaa viime keväänä.

— Huomasimme, että näin kauniita ja hienoja tontteja on vielä myymättä. Ajattelimmekokeilla, onnistummeko myymään nämä. Kiinnostusta on ollut ja yksi on jo varattu.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>