Urheilu Juha Kivinen

Plokin nuori liigajoukkue opettelee kantamaan vastuuta

Lähes täysin uudistunut Plokin naisten liigajoukkue on pisteittä ja ilman yhtään erävoittoa kahden ottelun jälkeen. Mitalitason vastustajat LP Kangasala ja Hämeenlinnan Pallokerho osoittautuivat juuri niin pahoiksi kuin osattiin pelätä.

Maanantaina LiigaPloki hävisi Pihtipudas-salissa HPK:lle 0-3 (20-25, 13-25, 15-25). Pihtiputaalaiset pystyivät panemaan kampoihin vain avauserässä, jossa Ploki johti teknisellä aikalisällä 14-12. Sen jälkeen voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

LiigaPlokin päävalmentaja Teemu Oksanen ei ole huolissaan siitä, että molemmat pelit ovat menneet vastustajalle suoraan kolmessa erässä.

— Kauden alussa oli jo selvää, että tietyt joukkueet ovat meille päävastustajia.Hämeenlinnaa ja Kangasalaa vastaan lähdettiin taistelemaan eristä ja jos pystyttäisiin rääpimään pisteitä mukaan, niin oltaisiin tyytyväisiä.

Oksanen myöntää, että sarjaohjelma on Plokille alussa aika haastava, mutta näillä mennään. Lauantaina on edessä pitkä matka Rovaniemelle ja siitä viikon päästä Pihtiputaalle saapuu Suomen mestari LP Viesti.

Teemu Oksanen korostaa, että Pihtiputaalla on meneillään joukkueen rakentamisprosessi.

— Tämä on nuori ja kokematon joukkue. Tyttöjen pitää oppia kantamaan vastuuta. Se ottaa aikansa. Tyttöjen kanssa ollaan puhuttu, ettei meidän tarvitse olla lokakuussa valmiita.

Seuraavaksi kohdattava Woman Volley kuuluu LiigaPlokin päävastustajiin. Rovaniemelle lähdetäänkin pystyssä päin.

— He ovat aloittaneet sarjan äärimmäisen hyvin, mutta me pelasimme myös hyviä harjoituspelejä heitä vastaan, Oksanen puntaroi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>