Uutiset Juha Kivinen

Thai-ravintola on siirtymässä Putaanportille

Rakhtai-ravintolan yrittäjät Pornpailin Soontornwisai ja Unnop Khungrai sulkivat ovet heinäkuun lopulla entisissä tiloissa Simon Auton kiinteistössä, mutta he lupasivat jatkaa thai-ravintolan pitoa, jos myös uusi paikka löytyy läheltä Nelostietä. Ja sehän löytyi samalta puolen tietä kuin entinenkin, nyt vain lähempää keskustaa, Putaanportilta.

Pariskunta on vuokraamassa Pihtiputaan kunnalta yhdessä Manunchaya Ketkeawin kanssa osakeyhtiönsä lukuun entiset kirjapaino IP-Offsetin tilat 1 250 euron kuukausivuokralla.

Kirjapainotiloihin on tehtävä huomattavia muutoksia, jotta se voi toimia ravintolana. Kunnanhallitus päätti maanantaina esittää kunnanvaltuustolle, että kunta sitoutuu tekemään kunnostus- ja muutostyöt 244 neliömetrin kokoisissa liiketiloissa. Valtuustolta pyydetään remonttia varten 99 500 euron lisämäärärahaa talousarvioon.

Thai-ravintolalle on tarkoitus rakentaa keittiö kiinteine kalusteineen, uusia väliseiniä sekä kaksi wac-tilaa. Kaikki lattiapinnat uusitaan ja seinät maalataan. Lisäksi ulkovalaistusta kohennetaan ja paikoitustilaa lisätään kahdeksan autopaikan verran. Samalla paranee myös viereisen Lehtiyhtymän paikoitustilanne.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>