Lukijalta Lukijalta

Mihin unohtuivat terminaalit?

Ei ole monia vuosia, kun askarreltiin metsäenergian parissa, oltiin rakentamassa terminaaleja niin rautatien varsille kuin myös järvien rannoille. Eipä näy terminaaleja, lukuunottamatta teiden varsilla olevia mitättömiä risukasoja.

Taitaa nyt vain palaa kovin vähän haketta voimaloiden kattiloissa, olisiko syy valtion tukien pienemisissä tai loppumisissa? Mikä harmi, olisihan se tuonut töitä ja verotuloja maaseudulle.

No nyt tuli pelastus tuulivoimasta, ei melua eikä muutakaan haittaa, ja rahaa tulee niin ovista kuin ikkunoistakin? Ainakin tuulimyllyihmisten mielestä?

Sopisihan muutama mylly lisää esimerkiksi Ritovuorelle ja Niemenharjulle, kun niistä ei haittaakaan tunnu olevan. Motelilla mylly on ollut jo pitkän aikaa, eikä ole kait häirinnyt ketään.

Käyköhän tässä myllypuuhastelussa siten, että kun valtion tuet loppuvat, niin myllyt pysähtyvät?

Olisikohan se oikorata Loviisasta Jyväskylään, miksei Pihtiputaalle asti nyt se maakunnan ykköshanke, tulisi sitä halpaa kivihiiltä sitten perille asti. Ei tarvitsisi tuulta odotella, koska saunaan pääsee. Työtä ja energiaa olisi turvesuollakin, ja vielä se jätteenpolttokin energiatuotannossa, entäs aurinko ja maalämpö?
Onhan näitä. Män vähän vaikeaks!

Se siitä

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>