Lukijalta Lukijalta

Kesän aurinkomaa

Kesän aurinkomaa

Minun haaveeni on / aurinkomaa / joka kesän värejä heijastaa / Poutapilvet soutaa / taivaanmerellä / aallokko järvenselällä / Siitä riemuitsen / ja Luojaa kiitän / Kesän värit vaihtuu / niin nopeasti / Kukkia täynnä laaksot / ja niityt / Tuoksut tuuli / kuljettaa ihanasti / matkojen taa / Niin – haaveina jo / niityllä kuljen / sen tuoksun / kukkameren / sydämeeni suljen / Aurinko hellii / kaikkia meitä / täällä kun kuljemme / kukkien teitä

Suopursujen ja
kanervien kasvatti

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>