Urheilu Aapo Siippainen

Murjottu LiigaPloki tauolle runkosarjan kolmosena

Vain yhden pisteen tällä Mestaruusliigakaudella menettänyt LP Viesti Salo oli maanantaina armoton vieras ja voitti LiigaPlokin nopeasti 0-3 (9-25, 12-25, 18-25).

Kansainvälistä Mestarien Liigaa pelaava Salo onnistui lähes kaikessa, ja Ploki sotkeutui virheisiinsä.

Pihtiputaalaiset pystyivät haastamaan vierasjoukkueen kolmannessa erässä, mutta silloinkin Plokilla oli seitsemän virhettä vastustajaa enemmän.

Kotijoukkueen apuvalmentaja Martti Karjalainen sanoi, että Salon ja LiigaPlokin tasoero oli viikonloppuna suurempi kuin Plokin ja viimeisenä olevan Kuortaneen.

­— Jos sunnuntaina Kuortane oli tyttöjoukkue, niin nyt Salo pelasi naistensarjaa ja me olimme tyttöjoukkue, Karjalainen kuvaili.

Hyviä otteita kolmessa viime pelissä näyttänyt Laura Iltanen oli pelin jälkeen harvasanainen.

­— Emme onnistuneet tänään. Hävisimme lähes kaikilla osa-alueilla. Ainoastaan torjunnat voitimme 4-1. Johanna Oikari oli ainoa onnistujamme.

LiigaPlokille tulee nyt kahden viikon ottelutauko. Sen aikana odotetaan Kimika Rozierin ja Nea Valtosen palaavan sairastuvalta. 29.11. on vieraspeli Kangasalaa vastaan. Orivesi saapuu Pihtiputaalle 6.12Tulevat ottelut ratkaisevat, onko LiigaPloki ansainnut korkean sijoituksen runkosarjan kolmantena.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>