Urheilu Juha Kivinen

LiigaPloki pani Oriveden Ponnistuksen ahtaalle

LiigaPloki keikkuu lentopallon naisten mestaruusliigan sarjataulukossa mukavasti neljäntenä, mutta yhtään ”kovaa” vastustajaa joukkue ei ole saanut vielä kaadettua tällä kaudella.

Itsenäisyyspäivänä se oli lähellä. Oriveden Ponnistus haki voiton Pihtipudas-salista vasta pisimmän kaavan jälkeen erin 2-3 (25-22, 20-25, 21-15, 25-20, 9-15).

LiigaPlokin päävalmentaja Teemu Oksanen harmitteli voiton karkaamista, mutta yksi piste ja hyvä taistelu lämmittivät.

— Kiitin joukkuetta siitä, että ilme pysyi hyvänä ensimmäisestä pisteestä viimeiseen. Sinä aikana, jona minä olen ollut täällä, joukkue jaksoi nyt ensi kerran uskoa siihen, että voimme pärjätä omalla tekemisellä myös kovempia joukkueita vastaan. Joukkueelle oli iso hetki huomata, kuinka lähellä silloin olemme.

Oksanen myönsi, että OrPon unkarilaishirmun Agnes Pallagin panos teki eron joukkueiden välille. Pallag paukutteli liigaennätyksensä saldolla 33/+23.

OrPon valmentaja Laszlo Hollosy kiitti tähtipelaajaansa, mutta hän lisäsi, ettei se riitä, että yksi pelaaja pelaa hyvin. Liigan tasoa Hollosy piti kovempana kuin viime kaudella: joukkueet ovat paljon lähempänä toisiaan.

— Kangasala voitti Plokin, mikä oli pieni yllätys, emmekä me voittaneet Vampulaa. Kuusamo ottaa vielä monia voittoja, sillä heidän uusi azerinsa on lahjakas.

Ensi viikonloppuna Liiga-Plokilla on pelimatka etelään. Lauantaina kohdataan sarjanousija Vampula ja sunnuntaina liigakakkonen Hämeenlinnan Pallokerho.

— Uskoisin, että meille on pisteitä tulossa samanlaisella esityksellä kuin tänään. Vieraspeleissä on ollut haasteena saada kovin kärki pelaamaan hyvin. Pimeys tahtoo jättää jalat bussiin. En tiedä, pitäisikö kävellä viimeinen kilometri, Teemu Oksanen naurahti.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>