Uutiset Juha Kivinen

Olli Nenonen lopetti LiigaPlokin valmentajana

LiigaPloki lähetti keskiviikkoaamuna tiedotteen päävalmentaja Olli Nenosen eroamisesta tehtävästään.

”Lentopallon naisten mestaruusliigassa pelaavaa Pihtiputaan LiigaPlokia valmentanut Olli Nenonen vetäytyy päävalmentajan paikalta.

— Kahden valmennustyön (Pihtiputaan lentopallolukion ja LiigaPlokin) yhtäaikainen hoitaminen kävi liian raskaaksi, joten katsoin parhaaksi keskittyä lukion valmennustehtäviin, toteaa Olli Nenonen.

LiigaPlokin valmentajana toimii toistaiseksi Jouko Koljonen.”

LiigaPlokin puheenjohtaja Raimo Pärnänen kertoo Olli Nenosen vetäytymisen tulleen seuralle yllätyksenä.

— Seura ei ollut aloitteen tekijänä. Ajatuksena oli, että kausi mentäisiin loppuun asti Nenosen valmennuksessa, eikä sarjasijoitus ollut vielä mitenkään katastrofaalinen. Kyllä meillä menivät vähän pasmat sekaisin. Maanantai ja tiistai olivat aika vilkkaita päiviä, kun vaihtoehtoja ruvettiin miettimään.

Pärnänen myöntää, että hyviä valmentajia on vaikeaa löytää kesken pelikautta, kun valmentajat ovat sitoutuneita omiin joukkueisiinsa. Pärnäsen mukaan uutta ykkösvalmentajaa ei ole juuri nyt näköpiirissä, joten LiigaPloki jatkaa toistaiseksi kakkosvalmentaja Jouko Koljosen ohjaksissa.

LiigaPlokin kausi on alkanut vaisusti. Joukkue on mestaruusliigassa liigakarsijan paikalla eli toiseksi viimeisenä. Viime viikonloppuna Ploki teki pitkän reissun pohjoiseen Kuusamon ja rovaniemeläisen WoVon vieraaksi ja sai vain yhden pisteen tuliaisiksi.

Olli Nenonen sanoo, ettei pohjoisen kiertue ollut viimeinen niitti hänen päätökselleen, vaan lopettamista oli käyty läpi seuran kanssa jo aiemmin.

— En usko, että seuralla on mitään probleemaa jatkossa. Ratkaisut varmasti löytyvät, Nenonen arvioi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>