Uutiset Krista Herranen

Jäätelöstä ei ollut nautinnoksi Elämää maaseudulla -messuilla

Vappuviikonlopun Elämää maaseudulla -messuilla oli kaikki kohdallaan aurinkoista säätä myöten. Nähtävää ja koettavaa riitti yli 1 500-henkiselle messuyleisölle.

Yli sadan näytteilleasettajan täyttämien messuosastojen lisäksi tarjolla oli paljon ohjelmaa. Pihtipudas-salin lavalla nähtiin monenlaista tankotanssin SM-mitalisti Piiu Pekarin esityksestä yllätyshuutokauppaan.

14-vuotias Heidi Rinne seisoi Pink Cafen myyntipöydän takana. Runsasta herkkuvalikoimaa oli leiponut yhteensä neljä henkilöä.

— Kova homma näiden tekemisessä oli. Ihmisiä on onneksi käynyt paljon, Heidi iloitsi.

Yksi messulauantain ehdottomista vetonauloista oli lipun hintaan kuulunut Sirkus Florentinon esitys.

Sirkus oli niin suosittu, ettei usean sadan ihmisen vetävään telttaan mahtuneet kaikki halukkaat. Hämyisessä teltassa nähty esitys oli hauska lisä aurinkoisilla messuilla.

Erittäin suosittu ohjelmanumero oli myös Pudassportin ja Koljosen liikkeiden vaatetarjontaa esitellyt muotinäytös. Tämän kevään erikoisuuksina nähtiin kääntöhameita ja hapsulaukkuja.

Tänä vuonna jäätelönsyönnissä käytiin kilpailut miesten ja naisten sarjassa. Kisa oli erittäin suosittu, sillä naisten sarjaan osallistui kahdeksan kilpailijaa ja miehiä oli kymmenen.

Naisten sarjan voitti täpärästi Liisa Matilainen. Muutaman sekunnin erolla toiseksi tuli Outi Auhtola ja kolmanneksi kamppaili Matleena Väisänen.

Miesten sarjan voiton vei haapajärveläinen Arto Pesonen, jota työkaverit kannustivat innokkaasti. Toiseksi tuli Jamppa Kääriäinen ja kolmannen sijan vei Pihtiputaan Esa Hakkarainen.

Messuisäntä Jouni Arvola on tyytyväinen viikonlopun kulkuun. Kaikki sujui hyvin pieniä väärinkäsityksiä lukuun ottamatta.

— Vieraat ovat kehuneet messujärjestelyitä ja rentoa meininkiä. Sellaista tästä lähdettiin tekemäänkin, joten onnistuimme hyvin, Arvola arvioi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>