Urheilu Juha Kivinen

Hese-kisasta taas hopeaa Putaanvirran koululle

Keski-Suomea edustanut Putaanvirran koulu sijoittui toiseksi valtakunnallisen kouluyleisurheilun Hese-kisan finaalissa Tampereella Pyynikin kentällä. Putaanvirran koulu oli Hese-kisan kakkonen myös kaksi vuotta sitten.

Hese-kisat ovat osa Suomen Urheiluliiton ja Hesburgerin maksutonta H-hetki koululiikuntaohjelmaa. Tampereen loppukilpailuun oli selvinnyt piiritason karsinnoista 17 joukkuetta. Voiton vei Nurmon Valkiavuoren koulu vain pisteen erolla Putaanvirran kouluun.

Pihtiputaan maine keihäspitäjänä korostui, sillä Putaanvirran koulu nappasi lajivoiton junnukeihäässä. Pituushypyssä pihtiputaalaiset sijoittuivat toiseksi ja sukkulaviestissä sekä kierrosviestissä neljänneksi.

Poikien pituushypyssä toiseksi parhaana palkittiin Lassi Hakonen (508) ja tyttöjen keihäässä kolmanneksi parhaana Tiisa Paukku (29,34).

Putaanvirran joukkueessa urheilivat lisäksi Pinja Kananen, Tiia Kananen, Roosa Marin, Nita Rasi, Tuomas Rasi, Otto Ruuska, Jaakko Saukkonen, Kalle Siekkinen, Ville Siekkinen, Krista Strandman ja Joona Turpeinen. Joukkuetta valmensi opettaja Timo Paukku.

Tuloksia: 1) Valkiavuoren koulu 6 C, Nurmo (Pohjanmaa) 10 sijoituspistettä, 2) Putaanvirran koulu 5.-6. lk, Pihtipudas (Keski-Suomi) 11 p, 3) Ylikylän yhtenäiskoulu 6 F, Kempele (Pohjois-Pohjanmaa) 16 p, 4) Kuloisten koulu 6 A, Raisio (Varsinais-Suomi) 21 p, 5)Käppärän koulu 6 C, Pori (Satakunta) 23 p, 6) Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu 6 B (Helsinki) 29 p.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>