Pääkirjoitus Juha Kivinen

LiigaPloki varautui kovaan liigakauteen hyvissä ajoin

Pihtiputaalaisille urheiluhulluille talvi-iltojen iloa tarjoavan lentopalloseura LiigaPlokin leiristä on kuulunut mukavia uutisia keskellä hehkeintä kesää. Joukkue alkaa olla harvinaisen hyvin koossa jo näin aikaisessa vaiheessa.

Kymmenellä pelaajalla on nimet papereissa, ja ulkomaalaisvahvistusten kovasta tasosta on kuulunut lupaavia huhuja. Myös Plokin omia sekä Pihtiputaan lukion lentopallolinjan kasvatteja on kiitettävästi mukana lähentämässä joukkuetta kotiyleisöön.

Puttaalaiset lentisfanit ovat joutuneet joskus jännittämään Plokin lopullista kokoonpanoa jopa syyskuulle asti, mutta tällä kaudella seurassa on pantu tuulemaan todella vauhdikkaasti. LiigaPlokin talouskin on vakaammalla pohjalla kuin vuosi sitten, jolloin oli turvauduttava pelastustalkoisiin ja kansan karttuisaan käteen.

LiigaPlokin uudelle kaudelle luotiin luja perustus jo heti edellisen liigakauden päätyttyä, kun seura kiiruhti solmimaan jatkosopimuksen päävalmentaja Jukka Koskisen kanssa. Monissa liemissä keitetty huippuvalmentaja Koskinen tuli pelastamaan pahasti rämpinyttä Plokia joulun alla, ja hän pystyikin komeasti hinaamaan joukkueen turvaan putoamisvaarasta.

Nyt Koskisella on koko kausi aikaa rakentaa omannäköisensä ryhmä, jolla lähdetään taistelemaan korkeammista sijoituksista naisten mestaruusliigassa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>