Urheilu Juha Kivinen

Joonatan Kemppaiselle seiväshypyn SM-kultaa

Pihtiputaan Tuisku sai kolme mitalia 14-15-vuotiaiden yleisurheilun SM-kisoista Hämeenlinnasta, niistä kirkkaimpana Joonatan Kemppaisen kultamitali. Joonatan voitti Suomen mestaruuden 14-vuotiaiden seiväshypyssä. Hän löi Ähtärin Urheilijoiden Ville Toivosen kymmenellä sentillä.

Tuiskun Toni Haapapuro ja Joonatan Kemppainen voittivat 14-vuotiaiden kuulan joukkuekilpailussa SM-hopeaa sekä Heikki Marin ja Tatu Montonen 15-vuotiaiden keihään joukkuekilpailussa SM-pronssia.

Tuiskun Mari Kahilaisella oli upea viikonloppu 16-17-vuotiaiden yleisurheilun SM-kisoissa Kajaanissa. Hän sijoittui 17-vuotiaiden kuulantyönnössä neljänneksi uudella ennätyksellään 14,15.

Mari Kahilainen oli erittäin lähellä mitalisijoja kuulassa. Pronssiin jäi lopulta matkaa vain kaksi senttiä ja hopeaankin seitsemän senttiä. Mari on tänä vuonna parantanut kuulatulostaan 1,26 metrillä.

Kiekonheitossa Mari Kahilainen oli viides. Hän paransi siinäkin ennätystään lukemiin 36,30. Pronssimitali jäi 68 sentin päähän.

Seiväshypyssä Mari sivusi omaa ennätystään 270 senttiä sijoittuen sillä seitsemänneksi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>