Uutiset Heikki Jämsén

Jo toinen liikennekuolema kolmen vuorokauden sisällä

Kaksi henkilöä kuoli ja kuusi loukkaantui kolmen vuorokauden sisällä Pihtiputaalla liikenneonnettomuuksissa.

Keskiviikkoiltana vähän ennen kello kahdeksaatoista sattui kahden henkilöauton nokkakolari pitkän Orirämeen suoran Kortteisen puoleisessa päässä.

Onnettomuudessa kuoli tiettävästi etelän suunnasta tullutta autoa kultettanut oululainen mies. Autossa matkustajana ollut henkilö loukkaantui. Myös vastaantulevan auton kuljettaja loukkaantui.

Onnettomuus katkaisi hetkeksi Nelostien liikenteen kokonaan. Usean tunnin ajan käytössä oli vain toinen ajokaista.

Jäljistä päätellen on mahdollista, että etelästä tullut auto ajautui hetkeksi pientareelle ja sinkoutui liian voimakkaan ohjausliikkeen vuoksi päin vastaantulevaa. Törmäys oli niin voimakas, että pohjoisesta tulleen auton irronnut etuosa kulkeutui kymmenien metrien päähän törmäyspaikalta.

Sunnuntaina Alvajärven ja Kinnulan välisellä Jääkoluntiellä tapahtuneessa henkilöauton ulosajossa kuoli 17-vuotias kinnulalainen nuori ja kaksi takapenkillä istunutta nuorta miestä loukkaantui vakavasti. Auton 19-vuotias kuljettaja ja hänen vierellään istunut mies selvisivät lievemmin vammoin.

Onnettomuudessa menehtyneen nuoren muistoksi järjestetään tänä iltana tilaisuus Kinnulan kirkossa kello 19.30. Sen jälkeen kokoonnutaan seurakuntakotiin, jossa tapahtumasta on mahdollisuus keskustella. Paikalla on kriisiryhmä ja seurakunnan työntekijöitä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>