Urheilu Juha Kivinen

Pihtiputaan Tuisku palasi hopealle yleisurheilun seuracupissa

Pihtiputaan Tuiskun nuoret ovat taas yhden välivuoden jälkeen Suomen toiseksi parhaita yleisurheilijoita alle 5 000 asukkaan kuntien sarjassa. Tuisku sai hopeaa Suomen Urheiluliiton Vattenfall Seuracupin Kilo-sarjan finaalissa Kangasalla.

Vuosi sitten Tuisku oli Kilo-sarjan neljäs, mutta toissa vuonna seura oli hopealla ja sitä edellisenä vuonna pronssilla. Kilo-sarjan voitti nyt Kaustisen Pohjan-Veikot, joka oli ykkönen myös toissa vuonna. Viime vuoden voittaja Lappajärven Veikot jätettiin tällä kertaa neljänneksi.

Tuiskulle toivat lajivoittoja Joonatan Kemppainen ja Nita Rasi seipäässä, Lassi Hakonen korkeudessa sekä Mico Kumpulainen ja Eerika Siekkinen keihäässä.

Kilpailun jälkeen Tuiskun viestijoukkue juoksi Tampereella Ratinan stadionilla Suomi-Ruotsi -maaottelun avajaisten yhteydessä 8 x 200 metrin viestin 11-17 vuotiaiden joukkueella. Viestiin pääsivät mukaan jokaisen neljän Vattenfall Seuracupin sarjan finaalivoittajat ja hopeajoukkueet.

1) Kaustisen Pohjan-Veikot 366, 2) Pihtiputaan Tuisku 338, 3) Säkylän Urheilijat 325, 4) Lappajärven Veikot 320, 5) Vähäkyrön Viesti 294, 6) Sulkavan Urheilijat-41 279, 7) Himangan Urheilijat 269, 8) Larsmo IF 264,5.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>