Pääkirjoitus Heikki Jämsén

Palvelut siirtyvät tilaisuuden tullen Nelostien varteen

Pihtiputaan Nesteen baarissa aamukahvinsa juomaan tottuneet miehet joutuvat etsimään lauantain jälkeen uuden tukikohdan.

Mikko Varis teki Nesteen baarista paikkakuntalaisille samanlaisen tapaamispaikan kuin Parlamentti on kinnulalaisille. Niemenharjulle yrittäjiksi siirtyvät Teija ja Olavi Kolehmainen säilyttivät hienosti Variksen Mikon luoman perinteen. Nesteellä on ollut luontevaa käydä tapaamassa päivittäin tuttuja ja vaihtamassa kuulumiset. Monta porukkaveikkauksen voittoakin sieltä on noudettu. Sisään kerran astuneista on tullut kanta-asiakkaita kymmeniksi vuosiksi.

Ajat muuttuvat ja palvelupisteet sen mukana. Vanhan Matkahuollon purkaminen muutama vuosi sitten tuntui kipeältä, mutta haikeus on haihtunut ja uusi kohtaamispaikka löytyi silloin Nesteeltä. Niin käy nytkin.

Mielenkiinnolla seurattu Niemenharjun matkailukeskuksen rakentaminen on edennyt loppusuoralle. Paikka on viimeistä silausta vaille valmis. Odotettu avajaispäivä on sovittu. Ovet avataan asiakkaille lauantaina 1. lokakuuta.

Niemenharjun uusi tuleminen vahvistaa ajatusta siitä, että Nelostie on Pihtiputaan elämänlanka, jonka varaan uudet palvelut tilaisuuden tullen rakentuvat. Nelostie on meille lottovoitto, joka kannattaa sijoittaa viisaasti.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>