Pääkirjoitus Heikki Jämsén

Niemenharju elää Nelostien liikennevirrasta

Nelostie on Niemenharjun matkailukeskukselle samanlainen pyyntikohde kuin vaikka Koliman eteläisen pään Kärnänkoski viehekalastajalle.

Perhostelijalle saalis on lohi, Niemenharjun matkailukeskukselle Nelostien liikennevirran yksittäiset autoilijat. Ratin takana ja kyydissä istuvista mahdollisimman moni pitää saada houkuteltua Niemenharjun pihaan, tankkaamaan autonsa, tulemaan sisälle, viipymään ja käyttämään palveluja.

Niemenharjulla on kaikki mahdollisuudet menestyä. Neljänkymmenen vuoden aikana kolmeentuhanteen kohteeseen sähkösuunnittelun tehnyt iisalmelainen yrittäjä Aarne Kärkkäinen uskoo, että Niemenharjulla on valoisa tulevaisuus.

— Niemenharju on luonnonkauniissa Keski-Suomessa ainutlaatuisen hienolla paikalla, ja rakenteiden laatutasosta huomaa, että mistään ei ole tingitty. Samanlaista ei löydy muualta. Niemenharju on tähän paikkaan suunniteltu aivan uniikki kokonaisuus.
Pihtiputaan Punkaharjuksi kutsutulla Niemenharjulla on pysyvä rooli paikkakunnan matkailun kehittämisessä.

Kunta teki oikean ratkaisun rakentamalla Niemenharjun uudelleen. Nyt ollaan tiellä, joka antaa mahdollisuuden alueen jatkorakentamiselle. Pyyhkeen kehään heittäminen olisi ollut huonoin ratkaisu.

Moni valittaa, että meiltä puuttuu yrittäjähenkeä ja uskallusta riskinottoon. Kolehmaisen yrittäjäperhe näytti, että heiltä ei puutu. Onnea heille!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>