Urheilu Juha Kivinen

Ploki-fanit täyttivät katsomon, mutta jäivät ilman palkintoa

LiigaPlokin kausi lentopallon naisten mestaruusliigassa oli alkanut sen verran lupaavasti, että Pihtipudas-saliin saatiin poikkeuksellisen paljon yleisöä, kun vastaan asettui vielä pisteittä ollut LP Vampula. Vierasjoukkueen valmentaja Arttu Keränenkin ihasteli 438 katsojan lukemaa hienoksi saavutukseksi naisten ottelussa. LiigaPloki ei pystynyt kuitenkaan palkitsemaan fanejaan, vaan pisteet lähtivät Vampulan matkaan erin 1-3 (17-25, 19-25, 25-17, 16-25).

LiigaPlokin kapteenilla Eveliina Koljosella oli päällimmäisenä pettymys.

— Peli ailahtelee ihan liikaa. Se harmittaa, ettei pystytä pitämään johtoasemaa. Vaikka meillä onkin ollut ihan hyviä pelejä, vastaanotto on ailahdellut aika paljon ja ehkä peli muutenkin. Ihan samalla tavalla valmistauduttiin Vampulaa vastaan kuin muitakin. Takki auki ei pysty lähtemään mitään joukkuetta vastaan.

LiigaPlokin valmentaja Jukka Koskinen myönsi, että voitto oli kaukana.

— Syöttöön olen pettynyt. Kolmannessa erässä syötettiin niin kuin osataan syöttää. Muut erät olivat aika pehmeää syöttelyä. Vastaanotot ovat aika tasan, mutta huonon vastaanoton jälkeen hävisimme sata-nolla.

Koskinen harmitteli yksipuolista pelinrakentelua. Tamara Kmezicille tuli peräti 44 passia, ja silloin vastustajan on helpompaa lukea peliä.

— Kun vastaanotossa on ongelmia eikä laidalla ole enemmän leveyttä, pelistä tulee hyvin yksipuolista. Keskihyökkäystä ei voi kovin paljon käyttää, jos vastaanotto on heikkoa. Täytyy saada lisää herkkyyttä laidalle, niin eiköhän homma lähde siitä taas kulkemaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>