Uutiset Juha Kivinen

Ritva tuli takaisin tien toiselle puolelle

Tutut kasvot ovat tulleet pihtiputaalaisia vastaan S-marketissa vuoden vaihduttua. Konginkankaan Salen päälliköksi lähteneen Kari Kääriäisen tilalle marketpäälliköksi tuli Ritva Kumpulainen, joka oli kauppiaana Asematietä vastapäätä Pihtiputaan K-marketissa vuosina 1995-99, silloin nimellä Ritva Suokas.

Sen jälkeen Ritva Kumpulainen työskenteli Putaanportin Shellillä, myyntiedustajana, kiinteistönvälittäjänä sekä piti konditoriaa Viitasaarella. Vuonna 2005 Ritva meni Viitasaaren ABC:lle, mutta vaihtoi vielä vuodeksi Pyhäjärven K-kauppaan, jossa hänen entinen miehensä Timo Suokas oli kauppiaana.

Ritva Kumpulainen palasi ABC:lle palveluvastaavaksi vuonna 2007 ja siirtyi pari vuotta myöhemmin liikennemyymäläpäälliköksi.

— Työ ABC:llä oli erittäin mielenkiintoista ja sopi luonteelleni, kun siinä oli kolme osa-aluetta, polttoaineet, market ja ravintola. Olin erittäin sinut ABC:n syklisyyden kanssa. Välillä mennään tosi hiljaa, ja sitten vauhti kiihtyy hetkessä kolmeensataan.

Ritva myöntää, että siirtyminen aikoinaan K-kaupasta S-ryhmän puolelle oli yllättävä muutos.

— Entisenä kauppiaana kesti hetken aikaa sopeutua, mutta niin kuin entinen esimiehenikin sanoi, olen tehnyt sitä työtä kuitenkin niin kuin kauppias. Kyllä minä olen sielultani kauppias, en saa sitä varmaan ikinä pois itsestäni. Olen tehnyt aina töitä yrittäjähengellä.

Ritva naurahtaa, että ”onhan tämä vähän niin kuin olisi kotiin tullut”.

— Ihmiset ovat ottaneet tosi ihanasti vastaan, vaikka siitä on parikymmentä vuotta kun olin täällä kauppiaana. Justiinsa puhuttiin Huikarin Simon kanssa, että kuinkas kauan siitä onkaan, kun tehtiin lihatiskiä yhdessä.

Ritva Kumpulainen toivoo, että hänen kädenjälkensä näkyy S-marketin siisteydessä, asiakaspalvelussa ja ylipäätään tekemisen laadussa.

— Minulle tärkein painopiste ja sydämenasia on asiakaspalvelu. Itsepalvelumyymälässäkin pystytään palvelemaan. Haluan tänne iloisen, lämpimän fiiliksen. Koetetaan vähentää kiirettä. Esimiestyö on paljolti sitä, että suunnitellaan, miten työ tehdään.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>