Uutiset Juha Kivinen

Kinnulan abien ratkihauska video nauratti penkkareissa

Monenlaisia abivideoita on tullut vuosien varrella vastaan, mutta ei koskaan niin pähkähullua kuin minkä Kinnulan abit olivat kuvanneet penkinpainajaisiinsa. Sille sai nauraa maha vääränä, ja niin kertoi tehneensä myös rehtori Marko Kallio.

Ilmaisutaidon tunneilla taitojaan kehittäneet abit osasivat näytellä komedia-rooleja ihan oikeasti. He loivat herkullisia hahmoja rakkaista opettajistaan sopivan pöhkösti liioitellen.

Luokanvalvoja Satu Pelkosta näytellyt Anu Timonen oli aivan loistava ja hillittömän hauskasti hoitivat hommansa muutkin abit. Päätön huumori kukki valtoimenaan. Video pitäisi kyllä saada YouTubeen kaikkien naurettavaksi.

Kinnulassa on kaksitoista abiturienttia, joista kymmenen on tyttöjä. Penkkarien puvut olivat varsin eläinpainotteisia, mutta Roosa Rekonen oli vetänyt ylleen Smurffiinan asun, koska tykkäsi pienenä hirveästi smurffeista.

— Tätä sakkia tulee ikävä, lukioelämää ei ehkä niinkään. Me ollaan oltu eskarista asti yhdessä.

Roosa tuumasi, että onhan tässä vielä 30 päivää aikaa keksiä mitä tekee isona, sitten alkaa yhteishaut.

— En tiedä vielä yhtään mihin haen. Johonkin yliopistoon. Pieni lukio on siitä hyvä, että saa yksilöllistä opetusta, mutta se on huonoa, että kurssit eivät aina toteudu niin kuin haluaisi. Muutama kurssi jäi toteutumatta, kun oli niin vähän oppilaita. Musiikkia olisin halunnut enemmän eikä ranskakaan toteutunut enää, kun osa lähti pois.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>