Urheilu Juha Kivinen

LiigaPloki otti komean voiton sarjajohtaja Kuusamosta

LiigaPloki otti ailahtelevan alkukauden jälkeen syksyn komeimman voittonsa, kun se löi lentopallon naisten mestaruusliigaa johtaneen Pölkky Kuusamon Pihtipudas-salissa erin 3-2 (25-17, 24-26, 25-22, 22-25, 15-10).

Voitolla LiigaPloki nousi jopa neljänneksi, joskaan taulukko ei kerro koko totuutta. Huippujoukkue LP Viesti on vielä pihtiputaalaisten takana, koska se on pelannut vasta viisi ottelua europelikiireidensä takia.

Passari Suzanne Horner piti ottelua korkeatasoisimpana koko kaudella.

— Voitto auttaa tiivistämään joukkuehenkeä, koska pelit ovat menneet aiemmin ylös ja alas. Meidän täytyy osata pelata loppuun myös viisi viimeistä pistettä eikä olla liian itsevarmoja johtoasemassa.

Päävalmentaja Jukka Koskinen myönsi, että täytyy olla tyytyväinen, kun Pölkyltä saa kaksi pistettä.

— Tasainen ja vähävirheinen ottelu, mutta totta kai pisteen menetys myös harmittaa. Ne kaksi erää, jotka hävittiin, olivat kuitenkin omissa käsissä. Toki Essi Helmisen syöttövuorolla olimme aina hankaluuksissa ja ne tulivat vielä aika ikäviin paikkoihin meidän kannaltamme.

Plokin peli on kuitenkin paljon parantunut, sillä kauden alussa syötöissä saattoi olla kymmenen ässää ja kaksikymmentä virhettä, kun nyt oli päinvastoin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>