Uutiset Juha Kivinen

Joulupukki kierteli liikkeissä Pihtiputaan joulunavauksessa

Joulupukki pääsi vaihteeksi kiertelemään sisätiloissa Pihtiputaan Yrittäjien joulunavauksessa. Yrittäjien puheenjohtaja Jouni Arvola kuskasi pukkia liikkeestä toiseen.

Antti Varha kertoi toivoneensa pukilta metsästysharrastukseen liittyviä välineitä, lämpöisiä villasukkia ja koirallekin jotakin.

— Meillä on ollut joululahjoissa keskitasoinen linja. Mahdollisimman paljon pyrin jättämään euroja omalle kylälle. Kirkonkylän liikkeiden tulevaisuudesta en ole enää huolissani. Peruspalvelut ovat hyvin jäljellä. On vaatetta, metsästykseen ja urheiluun liittyvää kampetta, kodinkoneliikettä ja kukkakauppaa. Tietysti nettikauppa kamppaa kivijalkaliikkeitä, mutta se on joka paikassa sama juttu, Antti mietiskeli.

Joulunavauksessa kokeiltiin ensi kertaa joulutoria, joka on ollut jättimenestys Viitasaarella. Jousariin pystytetty joulutori ei ottanut oikein tulta alleen.

Myyntipöytiä toivat paikalle vain kansalaisopiston keramiikkaryhmä opettaja Pekka Ojakankaan johdolla, Arja Varis kutomuksineen, Marja-Leena Närhi sementti- ja pöytäliinaruukkuineen sekä syöpäyhdistys.

— Viitasaarella myimme keramiikkatöitä kirppishengessä parina vuonna joulutorilla. Siellä on ollut hyvä meininki, ja kun täällä kokeillaan tätä ensimmäistä kertaa, niin ajateltiin, että lähdetään mukaan. On hauskaa viettää päivää tällä lailla, ettei ole mitään suuria odotuksia. Jos yksikin kauppa tulisi, se olisi kotiinpäin, Pekka Ojakangas jutteli.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>