Uutiset Juha Kivinen

Uusi matkailupäällikkö ihastui heti Pihtiputaan Mummoon

Kehittämisyhtiö Witas Oy sai vuodenvaihteessa uuden matkailupäällikön, kun Jasmine Sepponen tuli jatkamaan eläkkeelle siirtyneen Tarja Pasasen työtä.

Jasmine Sepponen on kotoisin Imatralta. Hän toimi viimeksi Pohjois-Karjalassa projektipäällikkönä kolmevuotisessa matkailuhankkeessa, joka oli suunnattu saksankieliseen Keski-Eurooppaan, Venäjälle ja Kiinaan.

Sitä ennen Sepponen vietti nelisen vuotta Lapissa, jossa hän opiskeli yhteiskuntatieteiden maisteriksi matkailututkimuksesta ja johtamisesta.

— Olin paljon töissä matkailukentällä markkinoinnissa ja hotellivastaanoton tehtävissä. Lappi on matkailun edelläkävijä ja se oli hyvä paikka oppia.

Matkailupäällikön työviikko jakautuu puoliksi Viitasaaren ja Pihtiputaan kesken, ja lisäksi hän käy yritystapaamisissa Kinnulassa ja Kivijärvellä. Jasmine Sepponen kiittelee Pihtiputaan kunnan reipasta otetta matkailuasioissa. Hän ihastui erityisesti mummon ympärille luotuun hankkeeseen.

— Pihtiputaan Mummohan on jo lentävä lause. Hienoa, että täällä on lähdetty sitä kehittämään. Aion ottaa sen matkailulliseksi kärjeksi. Mummonmökkikin on sisustettu tosi idylliseksi. Se on Nelostien varrella ja sinne on tosi helppo mennä.

Sepposen mielestä Niemenharjun Mummonmökkiin voisi ajatella Mummon teemailtoja, säännöllisiä Mummon kahvitteluhetkiä tai mummoaiheisten käsitöiden myyjäisiä vaikka äitienpäivän ympärille.

— Mummohan voisi muutenkin olla oikeilla markkinointiratkaisuilla yhtä tunnettu persoona kuin Joulupukki. Mökkiä pitää nostaa markkinoinnissa, sillä se on uniikki juttu, jota muualla ei ole. Siinä on aika rajattomat mahdollisuudet.

Sepponen toteaa, että seudulle kannattaa houkutella matkailijoita, jotka kuuntelevat mielellään hiljaisuutta sekä pitävät slow living -ajatuksesta eli muodissa olevasta kiireettömästä elämästä.

— Se menee hienosti myös mummoteemaan. Mummon ympärille saa liitettyä tosi paljon juttuja. Mummo elelee mukavia eläkepäiviä ja kutoo, joka on hyvää ajatustyötä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>