Uutiset Heikki Jämsén

Aku Ankka –hippaa leikkinyt putosi kaivoon

Pihtiputaan Partiolaisten torstaisen kerhoillan Aku Ankka –hippa ei ehtinyt kunnolla edes alkaa, kun se päättyi ikävällä tavalla. Maa petti yhden kerholaisen alla ja hän putosi viiden metrin syvyiseen vanhaan kaivoon.

Neljäsluokkalainen tyttö ehti olla tyhjässä kaivossa ehkä 45 minuuttia ennen kuin pelastuslaitos sai hänet ylös. Yks palomiehistä laskeutui tikaportaita pitkin alas ja tuki tytön selän ja kaularangan, jonka jälkeen hänet nostettiin maan pinnalle. Kaivoon pudonnut partiolainen oli säikähtynyt, mutta koko ajan tajuissaan ja vastaili pelastajille. Hänet kuljetettiin sairaalaan tutkittavaksi.

Partiolaiset kokoontuvat Sallilan Seurakuntakeskuksen tiloissa ja käyttävät viereistä Sallilan puistoa toiminnassaan.

Palokunnassa neljäkymmentä vuotta toiminut kunnan entinen teknisentoimen työntekijä Alpo Haaranen arveli, että kyse oli vanhasta yksityisestä vesikaivosta, jonka maan alle jäänyt puukansi on vuosikymmenten aikana maatunut.
Haaranen ei ole ennen törmännyt vastaavaan pelastustehtävään. Hän epäilee, että unohtuneita kaivoja voi olla muuallakin.

Pelastuslaitos peitti kaivon kannella ja jäi varmistamaan paikan. Kaivo täytetään ensi tilassa maalla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>