Uutiset Jasmiina Kumpulainen

Senioripuistoon jumppaamaan ja jutustelemaan

Sopukan päätyyn on jokin aika sitten pystytetty erilaisia laitteita, ja viime viikon maanantaina niistä saatiin selvyyttä avajaisten merkeissä.

Kyseessä on senioripuisto, josta Riitta Höykinpuro ja Kati Laine-Rissanen ovat haaveilleet jo hetken. Hankinnat tehtiin viime vuoden loppupuolella.

— Salla Kumpulainen soitti ja kertoi, että rahaa olisi jäljellä. Hän kysyi, että mitä jos laitettaisiin ne näihin laitteisiin, päivätoiminnan ohjaaja Riitta Höykinpuro kertoo.

Puistossa on tällä hetkellä useampia laitteita, jotka lisäävät muun muassa käden ja silmän koordinaatiokykyä, käsien nivelten liikkuvuutta, tasapainoa ja keskivartalon lihasten voimaa.

Kuntohoitaja Tarja Kauppinen haluaisi puistosta monipuolisemman lisäämällä vielä muutamia laitteita.

— Puistossa on tällä hetkellä paljon tekemistä ylävartalolle. Toivoisin tänne lisäksi laitteita jaloille. Jospa niitäkin saadaan hiljalleen.

Iloista puheensorinaa kuului puiston avajaisten aikana joka puolelta.

Laitteissa riitti aluksi paljon kokeilijoita, mutta lopuksi ihmiset kerääntyivät ympäri puistoa vaihtamaan kuulumisia toistensa kanssa.

— Ihanaa, kun tulee puheenropinaa. Tämä on sosiaalinen tapahtuma, Kauppinen hymyilee.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>