Lukijalta Lukijalta

Entisen Jousarin tilat sopivat hyvin kuntosaliksi

Kirjoitin aiemmin paikallislehteemme liittyen tarpeeseen kehittää kuntosalipalveluita Pihtiputaalla.

Tartuin kynään, koska olen yrittänyt viedä asiaa eteenpäin yli vuoden ajan ilman tuloksia, mikä lienee jonkinlainen ennätys kunnassamme.

Kuntalaisten tarpeita vähemmän palvelevat hankkeet puolestaan tuntuvat etenevän hyvinkin joutuisasti eteenpäin, joten missä vika?

Yläasteen yhteyteen haaveiltavat laajennukset ovat kalliita, tilat tarpeeseen nähden pieniä eivätkä ratkaisut palvele kaikkia kuntalaisia. Taas yksi asia, missä pitää toimia hölmösti ja maksaa miljoonan. Kenen etua tämä palvelee? Itse jo tiedän tämän suhisijoiden ohella.

Tilan tarve ei koske pelkästään kuntosalikävijöitä, vaan myös ryhmäliikunnan puolella on tarvetta tiloille.
On perin kummallista, että kuntalaiset joutuvat pitämään jumpparyhmiään koulujen käytävillä ja autoissa, vaikka ratkaisu tähänkin ongelmaan löytyisi jo esille nostamistani entisen Jousarin tiloista.

Keskellä kylää on toimivat tilat tarjolla, mutta tämä piilossa tapahtuva sipinä ja suhina uhkaa vesittää toimivien tilojen hyödyntämisen.
Kutsuin tätä edellisessä kirjoituksessani kissanhännän vedoksi, jossa häviäjinä ovat tavalliset kuntalaiset.

Tilat pystyvät tarjoamaan erinomaiset harjoittelumahdollisuudet kuntalaisten lisäksi myös lukion liikuntalinjoille, lentopalloilijoille ja muille urheilijoille. Rahaa säästäviä ideoita voi viedä eteenpäin, vaikka ideat tulisivatkin pienryhmiltä, yhteinen asiahan tässä on kyseessä.

Seppo Kahilaiselle kiitokset, että hänkin on omalta osaltaan tehnyt kuntalais- ja käyttäjäkyselyitä ilman eturyhmäajattelua. Tämä on harvinainen piirre poliitikoissa nykyaikana.

Kuntalaisten toivon antavan aiheesta palautetta omille edustajilleen.

Marko Tiainen
Perussuomalaiset

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>