Uutiset Juha Kivinen

Kova lämäri mursi luistelijan jalkaterän Kinnulan kaukalolla

Kinnulan koulukeskuksen kiekkokaukalolla on ollut aiemminkin riesaa uppiniskaisista kiekon lätkijöistä, mutta viime viikon maanantaina mitta täyttyi. Pia Pigg sai kiekon jalkateräänsä, johon tuli murtuma. Hän toi asian esille seuraavana päivänä Facebookissa:

”Eilen illalla Kinnulan jääkiekkokaukalolla oli porukkaa sekä luistelemassa että kiekkoilemassa. Jotta huomioni olisi saatu ihailemaan upeita lämäreitä, piti kiekkoa vetää minun ja vieressäni luistelevan pikkutytön suuntaan. Pari kertaa nätisti pyysin, että kiekot lauottaisiin sinne toiseen suuntaan, ettei vaan sattuisi mitään. Pyyntöni huvitti nuoria kovasti. Ja niinhän siinä lopulta kävi, että tuli osuma.”

Pia Pigg vetosi ihmisiin, jotta he puhuisivat lapsilleen asiasta.

”Vahinkoja sattuu. Mutta eilistä en laske vahingoksi. Sen verran monta lämäriä suuntaamme lyötiin. En usko että kenekään tarkoitus oli osua, mutta kun toiseenkin suuntaan olisi pystynyt laukomaan. Sielläkin oli maali. Kyse ei ollut pelitilanteesta. Aikuisten tyhmät säännöt on yleensä jotain tarkoitusta varten.”

Pia Piggiä harmitti myös se, ettei kukaan tullut paikalle kun hän huusi tuskissaan. Kukaan ei kysynyt miten kävi, saati pyytänyt anteeksi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>