Uutiset Juha Kivinen

Naisten iltaa kysellään jo hyvissä ajoin syksyllä

Naisten ilta järjestettiin Pihtiputaan kirjastossa viidennen kerran. Kirjastonhoitaja Marjaana Turpeinen kertoi, että joka kerta pyritään saamaan mukaan myös muutama uusi esittelijä.

– Jo syksyllä kysellään, milloin teillä on taas se Naisten ilta. Tämä katkaisee mukavasti tätä pimeää aikaa, Marjaana Turpeinen tuumasi.

Mainostoimisto M-Mainoksen yrittäjä Jari Siekkinen oli mukana ensi kertaa. Hän esitteli vaatteita sekä välitilaratkaisuja keittiöön tai työhuoneeseen. Alumiinipohjalle tehtyjä valokuvia liimataan seinään vaikkapa tason ja yläkaapin väliin.

– Monesti pinta laatoitetaan tai laitetaan laminaatti, mutta tämä ajaa saman asian. Joillekin on tehty esimerkiksi kollaaseja isoäidin aikaisista mustavalkoisista maaseutukuvista.

Monelle on tullut yllätyksenä, että M-Mainoksesta saa myös valokuvasuurennoksia ja skannauspalvelua.

– He ihmettelevät, että täältäkö löytyy tällaistakin ja näitäkö myydään myös yksityisille.

Jari Siekkinen on Pihtiputaan Yrittäjien uusi puheenjohtaja. Siinä tehtävässä hän huomasi, että ihmiset eivät ole muutenkaan aina perillä Pihtiputaan palvelutarjonnasta.

Yrittäjäyhdistys kyseli 50-vuotisjuhlavuotensa aluksi kauppaliikkeissä asioivilta, mitä palveluja Pihtiputaalta puuttuu.

Palautteita tuli mukavasti toistasataa, mutta joukossa oli aika monta toivetta, joita on jo saatavissa paikkakunnalta. Siekkinen myönsi, että yritysten mainostamisessa olisi parantamisen varaa.

– Uutta kahvilaa ei ollut huomattu, sitä toivoi tosi moni. Kenkäkauppaakin toivottiin, ja siitä selvisi, et-teivät ihmiset tienneet, että Vesterisellä myydään muitakin kuin urheilukenkiä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>