Uutiset Heikki Jämsén

Erkki Nikkilä vahvoilla Kinnulan kunnanjohtajaksi

Pihtiputaan kunnanjohtajan virasta syksyllä 2010 yrityselämän palvelukseen siirtynyt Erkki Nikkilä antoi tiistaina suostumuksensa Kinnulan kunnanjohtajan virkaan. Nikkilä on syntynyt Kinnulassa (3.1.1964).

Kinnulassa menossa olevaa kunnanjohtajan hakuprosessia Nikkilän suostumus muutti niin, että Kinnulan kunnanvaltuusto kokoontuu käsittelemään kunnanjohtajan valintaa jo ensi viikon tiistaina 23. huhtikuuta. Kokous alkaa kunnantalolla kello 13.

Hallintotieteiden maisteri Erkki Nikkilä johti Pihtipudasta yli kymmenen vuotta ja toimi sitä ennen mm. Konneveden ja Uuraisten kunnansihteerinä. Kunnanjohtajan tehtävistä Nikkilä siirtyi ensin Kuntien Tieran palvelukseen ja sieltä pihtiputaalaiseen Metsäkolmioon. Viimeiset puolitoista vuotta Nikkilä on toiminut pihtiputaalaisen Keski-Suomen Betonirakenne Oy:n talous- ja hallintopäällikkönä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>